Saturday, July 28, 2012

Πρωινό με λιγότερο από 200 θερμίδες για τούρμπο μεταβολισμό από το πρωί


Τι θα φάμε σήμερα το πρωί?
Το καταλληλότερο πρωινό μας θα πρέπει να είναι πλούσιο σε βιταμίνες και σε φυτικές ίνες ώστε να έχουμε μια ομαλή λειτουργία του εντέρου και να (βάλουμε νίτρο) στον μεταβολισμό μας ώστε να καίει θερμίδες ακόμα και όταν καθόμαστε στον καναπέ μας και χαλαρώνουμε. Όταν φυσικά κάνουμε διατροφή για να χάσουμε βάρος και να γραμμώσουμε το κορμί μας  χρειαζόμαστε κάτι που έχει και αρκετή πρωτεΐνη για να μπορέσουν οι μύες μας να αναδομηθούν.
Τι προτείνω σήμερα, το αυτονόητο αυτό που έφαγα εγώ στο πρωινό μου.
Συνταγή:
Μισή κούπα βρόμη
2 κουταλάκια whey protein (βανίλια η και σοκολάτα)
1 κουταλάκι κοφτό stevia
1 κουταλάκι κακάο χωρίς προσθήκη ζάχαρης
1 κουταλάκι μέλι αγνό παρθένο
1 κουταλάκι φυστικοβούτιρο αγνό χωρίς προσθήκη ζάχαρης (θα σας βάλω την συνταγή να το φτιάχνετε μόνη σας είναι πανεύκολο και βγαίνει οικονομικότατο)
2 κουταλάκια νερό παγωμένο
 Τα ανακατεύουμε και καλή μας όρεξη.
 Ένα γεύμα που τουρμπάρει ο μεταβολισμό σας και πιστέψτε με θα καίτε περισσότερης θερμίδες ακόμα και όταν κάθεστε από ότι καίγατε πριν. Ερωτήσεις και απορίες περιμένω σε e-mail evangeline876@yahoo.gr
θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την ανταπόκρισή σας και το ενδιαφέρων σας για το πρόγραμμα διατροφής που σας προτείνω πραγματικά χαίρομαι πολύ γιατί έχω τόσα πολλά να σας πω. Σύντομα θα αναρτήσω και Φώτο από το πριν και το μετά την διατροφή αυτήν που ακολουθώ και μοιράζομαι μαζί σας.
Ακόμα χαίρομαι που σας άρεσαν τα βραχιόλια μου και για όσους παραγγείλατε να ξέρετε ότι είναι καθοδόν προς το σπίτι σας. Για όποιον άλλον ενδιαφέρετε υπενθυμίζω ότι κοστίζουν μονάχα 5 ευρώ.
Φιλιά πολλά και τα λέμε σύντομα με ένα πολύ ενδιαφέρων θέμα για τους μύες μας και πώς λειτουργούν. Αν μάθουμε την λειτουργία τους φυσικά μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα το πρέπει να κάνουμε και ποια είναι τα λάθει  που κάναμε τόσο καιρό  λόγο κακής ενημέρωσης από περιοδικά τηλεόραση ακόμα και γυμναστήρια διατροφολόγους. Στόχος μου είναι να γίνω fitness woman  και όσα ξέρω θα τα μοιραστώ μαζί σας με πολύ αγάπη και θα συμπαρασταθώ σε όλους έλληνες και μη έστω και με αυτά  τα λίγα αγγλικά που ξέρω. Καλή σας μέρα και μην ξεχνάτε να έχετε έναν στόχο πάντα μην βαδίζετε κουτουρού.

No comments:

Post a Comment