Sunday, October 21, 2012

curls without heat or curlers tutorial


Γεια σας.
αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το βίντεο γιατί πολλές από εμάς δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε στο κομμωτήριο να κάνουν τα μαλλιά τους λίγο η οικονομική κρίση λίγο ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που έχουμε .Αλλά θέλουμε και το βράδυ που θα βγούμε έξω να ήμαστε όμορφες .
Ένας τρόπος εύκολος χωρίς κάποιο εργαλείο η θερμότητα μόνο χρησιμοποιώντας της καθαρές μας κάλτσες. δουλεύει αυτή η τεχνική και σε κοντά μαλλιά και σε μαλλιά χωρίς εξτενσιονς.
Εγώ φοράω εξτέ και θα παρακαλέσω να μην με κρίνετε άσχημα για αυτό ξέρω ότι σε πολλές δεν αρέσουν αλλά εγώ τα αγαπάω. δείτε την τεχνική και όχι τα εξτέ μου.
ελπίζω να σας αρέσει
να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

8 comments:

  1. Απίστευτο αποτέλεσμα!!!!! Τέτοια μπούκλα χωρίς καθόλου θερμότητα αν δε το έβλεπα δε θα το πίστευα!!!! Από διάρκεια πώς πάει;;;;;

    Υ.Γ. Σου πάνε πάρα πολύ μακριά τα μαλλιά!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. και εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ και όταν βγήκα το βράδυ περιττό να πω ότι είχα επιτυχία. 2 μέρες κρατάνε όπως τα βλέπεις και μετά αν τα χτενίσεις γιατί δεν μπορείς φυσικά να είσαι 2 μέρες χωρίς να έχεις περάσει βούρτσα από πάνω τους μένει μια ελαφριά έως μεσαία κίνηση.άνετα αν δεν λαδώσουν τα μαλλιά σου είσαι χτενισμένη 4 μέρες. καλό ε!

      Delete
  2. Τελειες οι μπουκλες σου και σου πανε τα μακρια μαλλια!!!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. prin tilikso ta mallia moy evala afro tis eterias propose(TNT) , meta evala oil no oil tis eterias davines kai sto telos evala lak pali tis davines.mou kratisan apo to savato mexri thn triri kai to kalo me tin lak ayth einai oti ta mallia den kolane katholou.

      Delete
  4. Tέλειο!! Θα το δοκιμάσω άμεσα! :)
    http://toothfairygardy.blogspot.gr

    ReplyDelete
  5. Που μπορουμε να τα βρουμε;

    ReplyDelete