Wednesday, June 5, 2013

διαγωνισμός mascara


έβαλα στην σειρά τις μάσκαρα που έχω και τους έκανα ένα μίνι διαγωνισμό. αυτή που κέρδισε είναι η πρώτη που βλέπετε ξεκινώντας από αριστερά.

  1. maybelline the falsies volum expert (glared) πολύ καλό κράτημα για μας που έχουμε μακριές βλεφαρίδες είναι κατάλληλη γιατί στεγνώνει γρήγορα και δεν επιτρέπει τις βλεφαρίδες μας να βαραίνουν αλλά τις κοκαλώνει στο λεπτό, το μόνο μείον είναι ότι θέλει ένα πολύ καλό ξεβαφτηκό γιατί αφαιρείτε δύσκολα αν προσπαθήσετε με νερό και ένα ήπιο ντεμακιγιάζ.
  2. Rimmel london  lush building  κατάλληλη μάσκαρα για κάθε μέρα για εμφάνιση από το πρωί έως το βράδυ μπορείτε να την χτίσετε και να κάνετε το βλέμμα από απλό καθημερινό έως το βράδυ βαθύ και σαγηνευτικό.
  3. Seventeen the stylist πολύ καλή μάσκαρα αλλά το μείον της είναι ότι στεγνώνει πολύ αργά και το βουρτσάκι είναι πολύ μαλακό με αποτέλεσμα να μην έχει την δυνατότητα να προσφέρει μάκρος ενώ για όγκο είναι μια χαρά.
  4. Essence multy action smokey eyes απλή πολύ τίποτα το ιδιαίτερο καλή σχετικά αλλά αν την βάλετε στις κάτω βλεφαρίδες μετά από λίγη ώρα τρέχει και μουτζουρώνει
  5. Maybelline the colossal volume τίποτα δεν μου άρεσε καθόλου, ούτε κράτημα ούτε όγκο ούτε μήκος
  6. MUA δεν θα πω τίποτα για αυτήν την μάσκαρα γιατί της βάζω Χ κεφαλαίο απορώ γιατί κυκλοφορεί.!


Η κριτική που έκανα και ο διαγωνισμός είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και σε σχέση μόνο με αυτές τις μάσκαρα. αν θέλετε να προσθέσετε κάτι θα χαρώ να το διαβάσω στα σχόλια από κάτω.


είδατε το τελευταίο μου βίντεο :) summer mood full face make up 2013 υπάρχει και post σχετικό 

καλή σας μέρα 
Εύα Μ.

7 comments:

  1. Αυτήν της Maybelline "the colossal volume" την έχω πάρει κι εγώ παλιά. Πιο χάλια μάσκαρα δεν υπάρχει! Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. έχω την εντύπωση ότι έβγαλε και μία άλλη τώρα η κάνω λάθος!

      Delete
  2. wraio post kouklitsa mou. pisteuw oti h maybelline exei tis kaluteres maskares

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι, νομίζω ότι με την πρώτη ιδίως έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.

      Delete
  3. Ενδιαφέρον το ποστ σου.....αχ αυτή η colossal δε μου άρεσε καθόλου!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. τελικά σε κανέναν δεν άρεσε αυτή. απορώ που είχε γίνει τόσος ντόρος.

      Delete