Saturday, August 17, 2013

Lime Crime Red velvet review GR

Είχα ακούσει πολλά και το 99,9% θετικά σχόλια για αυτό το προϊόν . Μία μέρα πριν φύγω διακοπές το παράγγειλα από E-BAY γιατί από το site lime crime μου κόστιζε πολύ ποιο πολύ. Το παρέλαβα μέσα σε 7 εργάσιμες που είναι ακριβός η ημέρα που μου είπε ο πολίτης ότι θα το έχω και αυτό με κάνει να τον εμπιστευτώ ξανά για κάποια επόμενη  αγορά μου από e-bay. Αν σας ενδιαφέρει  http://www.ebay.com/itm/181183300014?var=480259820293&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
           δεν έχω κανένα κέρδος αν ψωνίσετε από αυτόν απλά σας το αναφέρω γιατί εγώ έμεινα ευχαριστημένη. 
Ως προς το προϊόν τώρα είναι σε αυτήν την πλαστική παγωμένης όψης συσκευασίας με κόκκινο γυαλιστερό χαρτί και λιλά κολονάκια όπως και κουρτίνες και μονόκερους.

εύκολη εφαρμογή χωρίς να πασαλείβεστε και δεν χρειάζεστε να βάλετε lipliner , στην αρχή έχει υγρή μορφή και μετά από 15 δευτερόλεπτα αρχίζει να γίνετε ματ και να στεγνώνει. Είναι αρκετά στεγνό σαν προϊόν αλλά δέν ξεραίνει τα χείλια και απο διάρκειά έχει μακρά πολύ μακρά εφόσον ήμουν στην δουλειά , μιλούσα όλη την ώρα ήπια καφέ έφαγα και στο σπίτι μετά χρειάστηκε να το αφαιρέσω με make up remover γιατί με νερό δέν βγαίνει. 
αφήνει αποτύπωμα στο ποτήρι, αλλά αν το ταμπονάρετε με μία χαρτοπετσέτα δεν θα αφήσει τίποτα και μπορείτε να φιλήσετε άφοβα τον σύντροφό σας η όποιον άλλον θέλετε χωρίς να αφήσετε τα σημάδια σας πάνω του.
τιμή $16.99+ $6.55shipping
 πολύ καλή για την  ποιότητα αυτή 
Θα αγοράσω και άλλο σίγουρα.


μπορεί ακόμα να σας ενδιαφέρει ....διαγωνισμός με δώρο σε 2 τυχερούς μοδάτα ρούχα για να συμμετέχετε κάντε κλικ εδώhttp://evabebeautiful.blogspot.gr/2013/08/ahaishoppingcom-international-giveaway.html

2 comments:

  1. φαινεται πολυ ομορφο κοκκινο! και ειδικα για ξανθιες :)
    my blog http://vbeuty.blogspot.gr/

    ReplyDelete