Wednesday, October 16, 2013

essence stay no matter what waterproof eyeliner pen review & homemade soap soon

essence stay no matter what waterproof eyeliner pen

Γεια σας,
σήμερα θα σας μιλήσω για το eyeliner από την εταιρία essence το stay no matter what waterproof eyeliner pen
  1. όμορφη συσκευασία μαύρη με πράσινο κίτρινα μεταλλικά γράμματα
  2. 1ml
  3. άοσμο
  4. μεσαία προς έντομο μαύρο αποτέλεσμα
  5. οικονομικό 3,99 ευρώ
  6. διατίθεται ως επιτοπλείστον  σε 1 ευρώ shop
  7. 24h -ναι
  8. waterproof - όχι δείτε τι έγινε όταν έριξα μια σταγόνα νερό πάνω στο δείγμα που είχα γράψει στο χέρι μου με το eyeliner essence!!!
  9. πρακτική μίτη για να μπορούμε να κάνουμε από λεπτή έως παχιά γραμμή 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΑΡΩ
όταν αγοράζω αδιάβροχο θέλω και να είναι 


καινούριες δημιουργίες στο shop μου διαθέσιμες μία απο αυτές αυτά τα σκουλαρίκια 
http://shamballa.tictail.com/products/earings
http://shamballa.tictail.com/products/home-made-soap
και απο την ερχόμενη εβδομάδα θα προστεθούν και τα σαπουνάκια τα πιλινγκ και τα απολεπιστικά με άρωμα μπισκότο και έλαιο argan και περγαμόντο 


2 comments:

  1. μπραβο κοριτσι μου,πολυ ωραια αυτα που εφτιαξες.Πολυ καλο post σου για το eyeliner.Και να σου πω την αληθεια ηθελα να παρω καποια απο essens αλλα τωρα σιγουρα δεν θα παρω το eyeliner.Την συνταγη για το λαχανο με το κοτοπουλο δεν μου την εστειλες ... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι σίγουρα δέν είναι ότι καλύτερο και μου είχαν πεί ότι είναι φοβερό και υπέροχο . την συνταγή μμ ναι το ξέχασα τελείως.
      κοτόπουλο στήθος σε κομματάκια
      μισό λάχανο χοντροκομμένο
      καρότα κομμένα σε στικ
      3 τομάτες ψιλοκομμένες
      λάδι
      σκόρδο ( προαιρετικό)
      μπούκουβο γλυκό
      πιπέρι (μιξ 4 πιπέρια στον μύλο)
      αλάτι μία κουταλιά της σούπας

      σε μία κατσαρόλα βάλε λάδι μέχρι να καλυφτεί ο πάτος προσθέτεις το κοτόπουλο και το τσιγαρίζεις λιγάκι , προσθέτεις τομάτα λάχανο και καρότα σκόρδο και τα μπαχαρικά και νερό μην σε τρομάξει ο όγκος μόλις μαραθεί το λάχανο θα πέσει ο όγκος το νερό να είναι μέχρι την μέση της κατσαρόλας. το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα. προθερμαίνουμε τον φούρνο και βάζουμε το φαγάκι απο την κατσαρόλα σε μία πήλινη γάστρα ( ή κεραμική) το ψήνουμε στον φούρνο για 1 ώρα στους 170 βαθμούς στον αέρα ή στους 220 στο πάνω κάτω. η όλη νοστιμιά προέρχεται στην ώρα ψησίματος γιατι λιώνουν όλα μαζί και ενώνονται οι γεύσεις.
      καλή σου όρεξη.

      Delete