Tuesday, October 8, 2024
Saturday, September 7, 2024
ημερολογιο 2025 ενα υπεροχο δωρο
Πολλές φορές δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι δώρο θα ήταν ωραίο να κάνουμε στους φίλους μας και συγγενής μας.
πάντα σκέφτομαι τι θα μου άραζε έμενα να λάβω σαν δώρο
από Σεπτέμβριο και μετά μπορούμε να κάνουμε ένα ημερολόγιο δώρο ίσως με κάποια παρελκόμενα όπως notepads για να το κάνουμε ποιο διασκεδαστικό.
μια πολύ ωραία επιλογή είναι το ημερολόγιο αυτό βγαίνει σε 6 διαφορετικά σχέδια εξώφυλλο
plannermyday <----- πατα εδω
η μπορείτε να στείλετε mail στο
evamarav@gmail.com <-----πατα εδω
με τίτλο ημερολόγιο 2025 .
ένα δώρο που θα το έχεις εσύ η η αγαπημένοι σου όλο το χρόνο και θα σε σκέφτονται.
εσύ τι λες συμφωνείς μαζί μου.
θα σου άραζε ένα τέτοιο δώρο!
Sunday, June 16, 2024
Monday, August 24, 2015
Sunday, August 23, 2015
Wednesday, July 22, 2015
Thursday, July 2, 2015
Tuesday, June 23, 2015
Sunday, June 14, 2015
Wednesday, June 10, 2015
Thursday, June 4, 2015
Wednesday, May 27, 2015
Sunday, May 17, 2015
κέικ πορτοκάλι χωρίς αυγά.
Ένα μυρωδάτο κέικ χωρίς αυγά που θα ευωδιάσει όλο το σπίτι σας.
Υλικά:
1 φαρίνά
1 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 κουτάκι fanta πορτοκάλι
1 μέτριο πορτοκάλι
εκτέλεση:
βάζουμε στον κάδο του μίξερ μας τα υγρά υλικά λάδι ζάχαρη και fanta και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη,
μετά προσθέτουμε το αλεύρι και και το πορτοκάλι που το έχουμε περάσει απο το μούλτι πρώτα για να γίνει λιώμα.
ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
το βάζουμε στην φόρμα μας που πρώτα την έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στούς 180 βαθμούς
καλή επιτυχία
Υλικά:
1 φαρίνά
1 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 κουτάκι fanta πορτοκάλι
1 μέτριο πορτοκάλι
εκτέλεση:
βάζουμε στον κάδο του μίξερ μας τα υγρά υλικά λάδι ζάχαρη και fanta και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη,
μετά προσθέτουμε το αλεύρι και και το πορτοκάλι που το έχουμε περάσει απο το μούλτι πρώτα για να γίνει λιώμα.
ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
το βάζουμε στην φόρμα μας που πρώτα την έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στούς 180 βαθμούς
καλή επιτυχία
Friday, May 15, 2015
Tuesday, May 5, 2015
Friday, April 24, 2015
Thursday, April 23, 2015
Sunday, April 19, 2015
συκωτάκια στο φούρνο ζουμερά -οι συνταγές τις τεμπέλας-
Ζουμερά συκωτάκια πολύ εύκολα ακόμα και για νέες στο σπόρ
υλικά:
εφόσον τα έχουμε πλένει καλά τα συκωτάκια ,τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε το γάλα απο πάνω. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα στο ψυγείο.
Μετά τη μία ώρα τα βγάζουμε απο το γάλα ΔΕΝ τα πλένουμε τα σκουπίζουμε απλά λίγο με χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε στο ταψί που έχουμε ρίξει λίγο ελαιόλαδο
-ανοίγουμε τον φούρνο στο πάνω-κάτω να προθερμανθεί στους 180 βαθμούς Κελσίου
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και μόλις κάψει προσθέτουμε τα κρεμμύδια (κομμένα σε ροδέλες) και τα αφήνουμε να καραμελώσουν λίγο ανακατεύοντας τα για να μην καούν. Μετά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σβήνω με το κρασί.
Το αφήνω για 10 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και μετά περιχύνω όλο το περιεχόμενο στο ταψί πάνω απο τα συκωτάκια. προσθέτω απο πάνω αλάτι πιπέρι ρίγανη και μπόλικο δερνδρολίβανο.
ψήνω για 15-20 λεπτά στους 180 βαθούς
ζουμερό και γευστικό
χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά
βαθμός δυσκολίας :
υλικά:
- 3 συκωτάκια μοσχαρίσια μεγάλα
- 2 κρεμμύδια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 ποτήρι γάλα 250γρ
- 1 ποτήρι κρασί κόκκινο ημίγλυκο
- ελαιόλαδο
- αλάτι πιπέρι ρίγανη
- δενδρολίβανο
εφόσον τα έχουμε πλένει καλά τα συκωτάκια ,τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε το γάλα απο πάνω. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα στο ψυγείο.
Μετά τη μία ώρα τα βγάζουμε απο το γάλα ΔΕΝ τα πλένουμε τα σκουπίζουμε απλά λίγο με χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε στο ταψί που έχουμε ρίξει λίγο ελαιόλαδο
-ανοίγουμε τον φούρνο στο πάνω-κάτω να προθερμανθεί στους 180 βαθμούς Κελσίου
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και μόλις κάψει προσθέτουμε τα κρεμμύδια (κομμένα σε ροδέλες) και τα αφήνουμε να καραμελώσουν λίγο ανακατεύοντας τα για να μην καούν. Μετά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σβήνω με το κρασί.
Το αφήνω για 10 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και μετά περιχύνω όλο το περιεχόμενο στο ταψί πάνω απο τα συκωτάκια. προσθέτω απο πάνω αλάτι πιπέρι ρίγανη και μπόλικο δερνδρολίβανο.
ψήνω για 15-20 λεπτά στους 180 βαθούς
ζουμερό και γευστικό
χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά
βαθμός δυσκολίας :
Wednesday, April 8, 2015
Subscribe to:
Posts (Atom)