essence stay no matter what waterproof eyeliner pen
Γεια σας,
σήμερα θα σας μιλήσω για το eyeliner από την εταιρία essence το stay no matter what waterproof eyeliner pen
- όμορφη συσκευασία μαύρη με πράσινο κίτρινα μεταλλικά γράμματα
- 1ml
- άοσμο
- μεσαία προς έντομο μαύρο αποτέλεσμα
- οικονομικό 3,99 ευρώ
- διατίθεται ως επιτοπλείστον σε 1 ευρώ shop
- 24h -ναι
- waterproof - όχι δείτε τι έγινε όταν έριξα μια σταγόνα νερό πάνω στο δείγμα που είχα γράψει στο χέρι μου με το eyeliner essence!!!
- πρακτική μίτη για να μπορούμε να κάνουμε από λεπτή έως παχιά γραμμή
όταν αγοράζω αδιάβροχο θέλω και να είναι
καινούριες δημιουργίες στο shop μου διαθέσιμες μία απο αυτές αυτά τα σκουλαρίκια
http://shamballa.tictail.com/products/earings |
http://shamballa.tictail.com/products/home-made-soap |
και απο την ερχόμενη εβδομάδα θα προστεθούν και τα σαπουνάκια τα πιλινγκ και τα απολεπιστικά με άρωμα μπισκότο και έλαιο argan και περγαμόντο
μπραβο κοριτσι μου,πολυ ωραια αυτα που εφτιαξες.Πολυ καλο post σου για το eyeliner.Και να σου πω την αληθεια ηθελα να παρω καποια απο essens αλλα τωρα σιγουρα δεν θα παρω το eyeliner.Την συνταγη για το λαχανο με το κοτοπουλο δεν μου την εστειλες ... :(
ReplyDeleteναι σίγουρα δέν είναι ότι καλύτερο και μου είχαν πεί ότι είναι φοβερό και υπέροχο . την συνταγή μμ ναι το ξέχασα τελείως.
Deleteκοτόπουλο στήθος σε κομματάκια
μισό λάχανο χοντροκομμένο
καρότα κομμένα σε στικ
3 τομάτες ψιλοκομμένες
λάδι
σκόρδο ( προαιρετικό)
μπούκουβο γλυκό
πιπέρι (μιξ 4 πιπέρια στον μύλο)
αλάτι μία κουταλιά της σούπας
σε μία κατσαρόλα βάλε λάδι μέχρι να καλυφτεί ο πάτος προσθέτεις το κοτόπουλο και το τσιγαρίζεις λιγάκι , προσθέτεις τομάτα λάχανο και καρότα σκόρδο και τα μπαχαρικά και νερό μην σε τρομάξει ο όγκος μόλις μαραθεί το λάχανο θα πέσει ο όγκος το νερό να είναι μέχρι την μέση της κατσαρόλας. το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα. προθερμαίνουμε τον φούρνο και βάζουμε το φαγάκι απο την κατσαρόλα σε μία πήλινη γάστρα ( ή κεραμική) το ψήνουμε στον φούρνο για 1 ώρα στους 170 βαθμούς στον αέρα ή στους 220 στο πάνω κάτω. η όλη νοστιμιά προέρχεται στην ώρα ψησίματος γιατι λιώνουν όλα μαζί και ενώνονται οι γεύσεις.
καλή σου όρεξη.